Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Vicces szájmaszkok - 2 rétegű, mosható maszkok

A maszkviselés szórakoztatóvá és kényelmessé tételére kiváló megoldás a vicces szájmaszk. Amellett, hogy véded magad és mások egészségét, a hangulatodat is jobbá varázsolhatod egy stílusodhoz illő, egyedi szájmaszk hordásával. Az eldobható papírmaszkokkal ellentétben ezek a mosható, textil szájmaszkok környezet-, és pénztárcakímélőek, hiszen akár hónapokig is használhatók kellő fertőtlenítés és az alapvető higiéniai szabályok betartása mellett. Ezek a Magyarországon készült, egyméretes, kétrétegű maszkok nők és férfiak számára is ideálisak. További előnyeik, hogy 40 vagy 90 fokon is moshatóak, és strapabíró, vízálló valamint légáteresztő anyagból készülnek. Tedd szórakoztatóvá a védekezést, és óvd magad és a környezeted egészségét vicces szájmaszkokkal!

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Miért fontos a maszkviselés?

Tagadhatatlan, hogy a koronavírus terjedése miatt a különböző méretű, formájú, színű, kialakítású maszkok mára a mindennapjaink szerves részévé váltak.

Fontos tisztázni, hogy a maszkok többsége nem alkalmas a belélegzett levegő megszűrésére, és valójában a maszkviselésnek nem is ez lenne az elsődleges célja.

A legfontosabb cél az, hogy a beszéd, tüsszentés vagy köhögés során keletkező majd szájon-orron át távozó, apró folyadékrészecskék „röppályáját” lerövidítsük. Mivel a COVID-19 koronavírus elsődlegesen légúti vírus, amely leginkább cseppfertőzéssel terjed, a maszk viselésével minimalizálhatod a fertőzés és a fertőződés kockázatát, amely mindannyiunk érdeke.

Sokan – tünetek hiányában – nem is tudják, hogy vírushordozók, ezért mindenkinek ajánlott a maszkviselés különösen zárt térben, boltokban, bevásárlóközpontokban, tömegközlekedési eszközökön, és ott, ahol nem tartható a másfél-két méteres távolság.

Mint minden betegség esetében, most is a megelőzés a legfontosabb. Naponta több százszor is az arcunkhoz, orrunkhoz nyúlhatunk úgy, hogy szinte észre sem vesszük.

A szájmaszk segít megelőzni, hogy az arcunkhoz nyúljunk, hiszen ez fizikailag sem kivitelezhető, és így a tárgyak felületén megtapadó vírusrészecskék sem jutnak könnyedén az arcunkra, az orr-, és szájüregbe.

A maszk tudat alatt is óvatosságra ösztönöz: a maszkviselők általában óvatosabbak, körültekintőbbek. Azonban fontos kiemelni, hogy sajnos egyetlen szájmaszk sem nyújt 100%-os védelmet a vírusok ellen, de egy megfelelően sterilizált textil maszkkal sokat tehetsz a saját és a környezeted egészségéért.

Miért jó választás a vicces szájmaszk?

 

Sokan idegenkednek a papírmaszkoktól, és sem energiájuk sem idejük nincs otthon maszkokat készíteni. Számukra a lehető legjobb döntés a szájmaszk rendelés.

A készen kapható, vicces maszk, amellett, hogy pénztárca-, és környezetbarát megoldást kínál, a hangulatodra is garantáltan pozitív hatással lesz. Válaszd ki a stílusodhoz leginkább illő mintás maszkot, és viseld büszkén!

A különféle kutyás, cicás, mintás, feliratos szájmaszkok bármilyen stílusú öltözéket feldobnak, a Halloween rajongóknak pedig szinte kötelező viselet a Joker, a vámpír vagy éppen koponya mintás mosható szájmaszk.

A vicces szájmaszkok további előnye, hogy megfelelő sterilizálás mellett akár hónapokig is használhatók ellentétben az egyszer használatos, úgynevezett sebészi maszkokkal.

 

A mintás szájmaszk anyaga, kialakítása

 

A textil szájmaszk egyméretes (17 cm széles, 9 cm magas, középen 12 cm magas), férfiak és nők számára is kényelmes viselet. A légáteresztő anyagnak köszönhetően hordása hosszú távon sem okoz bőrirritációt.

A kétrétegű, vízálló maszk anyaga 100% poliészter, a tartópántok pedig gumiból készülnek. Az oldalon megtalálható összes egyedi szájmaszk megbízható forrásból származik, és Magyarországon készül.

 

Fontos tudnivalók a helyes maszkviselésről, maszkhasználatról

 

A vicces szájmaszkok szórakoztatóbbá tehetik a maszkviselést, azonban nem árt tisztázni néhány alapvető higiéniai szabályt. A megvásárolt textilmaszkot használat előtt érdemes kimosni 40 vagy 90 fokos vízben, és használat előtt teljesen megszárítani.

A mosás mellett a sterilizálás másik hatékony módja a vasalás, amelyet lehetőség szerint 4 óránként érdemes elvégezni. A fertőtlenítés nélkül hónapokig nadrágzsebben, táskában, autóban tárolt, mosatlan kézzel összetapogatott maszkok viselése egyáltalán nem javasolt, hiszen a felszínükön felgyülemlett szennyeződések miatt nem tekinthetők sterilnek, és emiatt védelmi funkciójukat sem képesek megfelelően ellátni.

A helyes maszkhasználat, valamint maszk eltávolítás lépései a következők:

A maszk felvétele előtt mindig alaposan moss kezet, a kellőképpen sterilizált, tiszta maszkot vedd fel úgy, hogy a szádat és az orrodat is eltakarja! Ne vedd le a maszkot beszélgetés, köhögés, tüsszentés esetén! Ne érintsd meg a maszkot a nap folyamán!

A maszk eltávolítása előtt moss kezet, vedd le a maszkot és típustól függően dobd a szemetesbe, vagy a mosógépbe (a papírmaszk egyszer használható, a textil szájmaszk viszont mosható). A folyamat végén újra moss kezet!

Felejtsd el az unalmas, környezetszennyező, egyszer használatos szájmaszkokat, és válassz egy olyan textilmaszkot, ami leginkább illik az egyéniségedhez! Legyen a maszk is a mindennapi öltözéked szerves része; egy jópofa kiegészítő, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra – a maszk alatt.

A helyes maszkviselés és a vírus terjedésének megelőzése mindannyiunk közös érdeke. Legyél te is maszkdivat-diktátor!

 

GYIK

 

Milyen anyagúak a szájmaszkok?

Textil anyagúak a szájmaszkok és kettő rétegűek. Vízálló és légáteresztő. Valamint minden maszkot Magyarországon gyártanak.

Újramosthatóak a szájmaszkok?

Igen, újramoshatóak. 40 vagy 90 fokon is, valamint vasalhatóak. Így környezet-, és pénztárcakímélőek is a maszkok.

Hol gyártják a szájmaszkokat?

Magyarországon.

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!