Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Szülinapi dekorációk, kellékek

Ha születésnap, akkor szülinapi dekoráció!

Minden ember egy évben egyszer ünnepli a szülinapját, épp ezért ez a nap minden szempontból. kiemelt figyelmet kíván. Ha születésnapra készülsz vagy éppen meglepetés bulit szervezel a legjobb barátodnak, a lehető legjobb helyen jársz! Nincs szülinap dekoráció, party kellékek és ajándékok nélkül! A szülinapi dekoráció sokféle lehet. Lehet elegáns, vicces, bohókás és persze vidám is. A lényeg, hogy egyedi legyen, személyreszabott vagyis tükrözze az ünnepelt személyiségét, és ami még fontosabb: emlékezetes legyen. Épp ezért olyan dekorációról kell gondoskodni, amely garantáltan mély nyomot hagy az emberek emlékezetében.

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Milyen a jó szülinapi dekoráció?

 

Erre a kérdésre nehéz jó választ adni, sőt, szinte lehetetlen. Az, hogy milyen a jó születésnapi dekoráció, szubjektív megítélés kérdése, hiszen minden ember más, mindenkinek más tetszik.

Az azonban biztos, hogy a szülinapján mindenki szórakozni szeretne, gondtalanul nevetni és kiélvezni a jeles nap minden pillanatát.

Ehhez nyújtanak hangulat-támogató segítséget az ötletes szülinapi kellékek, dekorációk, melyek némelyike akár még szülinapi ajándékként is megállja a helyét.

Ki ne örülne például egy fémcímkés évszámos borospohárnak vagy egy jópofa táblás laposüvegnek. Ha az ünnepelt a divat megszállottja, lepd meg egy vicces évszámos pólóval vagy kalappal.

A díszítésből az ünnepi asztal sem maradhat ki. A térfás, számos poharak, tányérok, asztaldíszek és szalvéták tökéletes kísérői az ünnepi fogásoknak. Ne feledd, ünnepelni jó! És a szülinap kiváló alkalom az ünneplésre!

 

Miért ünnepeljük a születésnapokat?

 

A születésnap meghatározó ünneppé vált a mai modern társadalomban. Évről évre mindenki megünnepli ezt a jeles alkalmat, azonban sokan nem tudják, hogy ez nem volt mindig szokás, sőt. Valójában minden egyes születésnap lakomával, ajándékokkal, családdal és barátokkal való megünneplése viszonylag új keletű dolognak számít.

Mint sok más, modern szokás, a születésnap eredete is az ókori görög és római hagyományokban gyökerezik. Gondoltad volna?

Az ókori görögök és a rómaiak „adták nekünk” a születésnapi ajándékok, gyertyák, nagy lakomák és bulik hagyományát. Természetesen, lehetetlen meghatározni egy konkrét időpontot, amikor a születésnap ünneplése bevett szokássá vált, de az biztos, hogy ez a fontos ünnep a különböző hagyományok sok éven át tartó keveredésének az eredménye.

Meglepő módon a kereszténység kezdetben egyáltalán nem nézte jó szemmel a pogány szokásnak tartott nagy ünnepélyeket. Ám a kezdeti unszimpátia ellenére éppen a kereszténység terjedésével köthető össze a születésnap szokásának népszerűvé válása Európa szerte.

A ókor késői szakaszában a kereszténység követői elkezdték megünnepelni Jézus születését, valamint különböző szentek születésének és halálának évfordulóját.

Persze ezeken a vallási ünnepeken nem kaptak szerepet a szülinapi dekoráció kötelező elemei, mint a hatalmas lufi csokrok és születésnapi szalagok, de ez a szokás is hozzájárult a szülinapi ünnep hagyományához.

Az évszázadok során folyamatosan formálódó ünnepet ma már szinte a világ minden pontján ünneplik.

 

Miért fontos a szülinapi dekoráció?

 

Sokak számára a születésnapi buli legfontosabb kelléke a születésnapi torta. Bár igaz, hogy torta nélkül nem szülinap a szülinap, a megfelelő dekoráció még ennél a kicsinosított édességnél is sokkal fontosabb.

Manapság már rengeteg féle színű, formájú, stílusú dekoráció közül választhatunk. Természetesen vannak örök klasszikusok, mint például a számos lufi, a sebességkorlátozó tábla vagy a színes szülinapi gyertya, de a filmekben látott születésnapi felirat is egyre népszerűbb a felnőtt szülinapi dekoráció kategóriában.

Persze, akkor sem kell kétségbe esned, ha a gyermeked születésnapi zsúrját szervezed, ugyanis a gyerek szülinapi dekoráció kiválasztása egyszerűbb, mint gondolnád. Jöhet minden, ami színes, nagy, látványos és mesefigurás.

Melyik gyerkőc tudna ellenállni egy jópofa, állatfigurás pinyátának vagy egy óriási, színpompás lufi csokornak? Ha a főbb dekorációs elemek a helyükre kerültek, jöhet az ünnepi asztal feldíszítése!

Bizony, az asztal dekorálásáról sem szabad megfeledkezni! Szerencsére a sokféle party pohár, papír tányér, vidám, figurás terítő, szalvéta és szívószál közül nem lesz nehéz választani. Neked jó készülődést, az ünnepeltnek pedig Boldog Születésnapot kívánunk!

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!