Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Szülinapi ajándékok - Számos szülinap

A szülinap az egyik legfontosabb dátum egy ember életében. Van, aki szeret nagy ünnepséget rendezni, van, aki csak szűk, családi körben ünnepel, és olyan is van, akit már a születésnap szó hallatán is kiráz a hideg. Egyvalami azonban biztos: egy vicces szülinapi ajándék minden ünnepelt arcára mosolyt csal. A megfelelő születésnapi ajándék kiválasztása viszont meglehetősen nehéz feladat. Ha egy családtagod vagy barátod szülinapjára készül, esetleg te szervezed a meglepetés bulit, vagy csak magadat szeretnéd meglepni valamivel, jó helyen jársz. Legyen szó kellékekről vagy ötletes ajándékokról, nálunk mindent megtalálsz, ami egy tökéletes szülinapi zsúrhoz kell.

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Milyen a jó születésnapi ajándék?

 

Az ajándékozás a gondoskodás, a szeretet kifejezésének egy formája. Kapni jó, de adni még jobb, tartja a mondás, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mit!

Nincs általános szabály arra, hogy milyen a jó szülinapi ajándék, de van néhány tényező, amelyek figyelembe vételével tökéletesíthető a születésnapi ajándék vásárlási rituálé. Legyen személyre szabott!

Igen, elcsépeltnek hangzik, de igaz. Gondold végig, minek örülne a legjobban az ünnepelt, hol és miket szokott vásárolni, mit szokott csinálni szabadidejében. Ha az összes kérdésre megvan a válasz, az már kiváló kiindulási alap.

Az személyre szabottság mellett a másik legfontosabb szempont a szülinapos egyénisége, stílusa. Próbálj olyan ajándékot választani, ami illik az ünnepelt személyiségéhez, stílusához.

Egy gondolkodó, introvertált típusú ember nem biztos, hogy örülne egy harsány szülinapi ajándéknak, és ugyanez igaz fordított esetben is: egy „társaság közepe” típusú szülinapos nem biztos, hogy a letisztult, elegáns ajándékok híve.

Ha megvan az egyéniség és a stílus, már csak egy tényező van hátra: az életkor. Bizony, a szülinapi ajándék kiválasztásánál igenis számít az ünnepelt életkora, mert nem mindegy, hogy a 18., 30., 50., 60. vagy éppen a 80. születésnapját ünnepli az illető. Ilyenkor kerül előtérbe az ötletválságban szenvedők megmentője, a humor.

Ha úgy érzed, végleg kiürült a születésnapi ajándék ötletek tárháza, jó hírünk van! A vicces szülinapi ajándék igazi jolly joker életkortól függetlenül, hiszen nevetni mindenki szeret.

 

Szülinapi ajándék vásárlás tippek

 

Minden tervezés alapja egy jó lista. Ugyanez igaz születésnapi ajándék vásárlás esetén is. Ha nagyjából már körvonalazódott, hogy milyen üzenetet szeretnél közvetíteni az ajándékkal, készíts listát a szóba jöhető ajándékokról.

Ha például kávérajongó az ünnepelt, biztosan örülni fog egy vicces kávés bögrének, de ha a sütés-főzés szerelmese az illető, a jópofa, feliratos kötény is jó választás lehet.

A listakészítés mellett érdemes beszélgetni a közös ismerősökkel, rokonokkal is, hátha nekik sikerült elcsípniük egy ajándékokra vonatkozó információfoszlányt, ami megkönnyítheti a vásárlást és a készülődést.

Természetesen a személyes kontaktus fontos, de ne feledkezzünk meg az online világ nyújtotta előnyökről sem. Ha nem tudsz dűlőre jutni szülinapi ajándék ügyben, böngészd át a szülinapos közösségi média platformjait. Biztosan találsz olyan információ morzsákat (kedvenc helyek, kedvenc zenekarok, kívánságlistára tett termékek stb.) amik segíthetik a döntést.

Végső esetben magát az ünnepeltet is megkérdezheted, hogy mit szeretne kapni a születésnapjára. Sokan ellenzik ezt a fajta megközelítést, mert úgy vélik, elvész a meglepetés ereje, de nincs ebben semmi rossz, sőt!

Így biztos lehetsz benne, hogy örülni fog az ajándéknak, és használni is fogja azt. Ne feledd, vannak, akik nem rajonganak a meglepetésekért!

 

Mit válasszak? Szülinapi ajándék ötletek

 

Az életkor, a stílus és az egyéniség mellett a szülinapos neme is döntően befolyásolhatja az ajándékvásárlás menetét.

Eldönteni, mi a legideálisabb szülinapi ajándék nőknek igazán embert próbáló feladat egy kezdő születésnapi ajándék vásárló számára. Ha a szülinapos nőnemű, jó választásnak tűnhet egy parfüm szett vagy hajcsavaró gép, de nem minden esetben.

Ugyanez igaz az ellenkező nem képviselőre is. Nem biztos, hogy egy borotva vagy speciális szakállápoló készlet a legjobb szülinapi ajándék férfiaknak, különösen akkor, ha nem családtag az ünnepelt.

Ha szeretnél biztosra menni, és szeretnéd elkerülni a kellemetlen szituációkat, csalódott arcokat, válassz olyan ajándékot, aminek mindenki örülne. A last minute vásárlók megmentői a készen kapható ajándékok.

Ha te is ezt a tábort erősíted, akkor egy szülinapi párna, évszámos nyakkendő, kalap, bögre vagy fémcímkés pohár, egy vicces szöveggel ellátott előke, kötény vagy póló a legideálisabb választás a számodra.

Ha az ünnepelt az elegáns, kifinomult ajándékok híve, egy gyönyörű óncímkés pálinkás palack, pálinkás szett, egy több, mint száz oldalas születésnapi idézetes-fotós könyv vagy egy születésnapi újság garantáltan mosolyt csal majd a szülinapos arcára.

És ha megvan a tökéletes ajándék és a ruha, már csak néhány ötletes parti kelléket – konfettit, szalagokat, fólia lufikat, zászlófüzért – kell beszerezned, és indulhat is az ünneplés!

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!