Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Lánybúcsú tiara

Tündökölhet a menyasszony a lánybúcsúján is úgy, akár egy hercegnő? A válaszunk IGEN! A lánybúcsú szervező bizottságnak nincs más dolga, mint beszerezni a legszebb fejdíszt, a lánybúcsú tiarát. A tiara eredetét tekintve, egy hosszú, történelmi múltra nyúlik vissza. Olyan csúcsos fejdísz, amelyet eleinte az uralkodók viseltek, majd később elterjedt a nemesi hölgyek körében is. A tiara az idő előrehaladtával a nők kiváltsága lett, napjainkban már tiarát kapnak a szépségkirálynők is, megkoronázva ezzel a gyönyörűségüket.

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Emlékezetes lánybúcsút szerveznél? Kerüljön lánybúcsú tiara az ara hajába!

Ha eddig még csak gondolkoztál a hajdísz vásárlásán, ne is halogasd tovább! Ideje beszerezni, hiszen melyik menyasszony nem szeretne csillogni! A lánybúcsú tiara kapható önmagában, fátyollal kiegészítve, de még világítós kiszerelésben is. Sőt, a lánybúcsú tiara kategóriában beszerezheted a menyasszony számára színes kövekkel díszített koronánkat is, az igazán előkelő érzésért.

A tökéletes lánybúcsú megszervezéséhez segítséget nyújtunk további lánybúcsú kellékeinkkel, így nézz szét kínálatunkban és szerezd be a legcsillogóbb, legviccesebb lánybúcsú kiegészítőket is!

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!