Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Lánybúcsú felirat

Közeleg a lánybúcsú és a legjobb partiszervező oldaladra lenne szükség? Mi segítünk, hogy ne vessz el a lánybúcsús kiegészítők útvesztőjében! Amit elsősorban tanácsolnánk, hogy a lánybúcsú helyszínéről érdemes már jó előre gondoskodni, hiszen az alkalomhoz illő dekoráció összeállítására is időt kell szánni és a feladatokról még nem is beszéltünk.

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Amivel garantáltan sikert arathatsz, azok a lánybúcsú feliratok!

Az alapvető lánybúcsú kellékeken túl, mint a lánybúcsú lufik vagy fejdíszek, hatalmas népszerűségnek örvendenek manapság a különböző lánybúcsú feliratok is, hiszen egyszerre elegánsak és bohókásak.

Ebben az esetben egy olyan felirattal ellátott dekorelemről van szó, amit banner dekorációnak is nevezünk. A díszítőelem kartonból készül és a girlandhoz hasonlítható és garantáltan mindig tökéletes kiegészítője az egész estének, hiszen amellett, hogy méreteit tekintve roppant látványos (90 cm x 27 cm), különböző szövegezéssel is beszerezhető, természetesen pink és fehér színek kombinációjában.

Ha a megfelelő lánybúcsús dekort keresed, nem kell, hogy tovább keresgélj! Egy különleges lánybúcsú szervezése esetén a bevásárló listáról nem szabad kihagynod a lánybúcsú feliratokat!

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!