Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Lánybúcsú fátyol, fejdísz | Fanti Webshop

A menyasszony már készül a nagy napra, de a barátnőkkel ti még a lánybúcsút szervezitek? A legjobb helyen jártok! A lánybúcsú fátyoltól kezdve a lánybúcsú feliraton át, a lánybúcsú lufikig mindent megtaláltok, ami egy felejthetetlen estéhez szükséges lehet. A fátyol eredetéről számos teória kering és alapvetően a menyasszonyok véleménye is megoszlik a viseléséről, hiszen van, aki minden áron hordani szeretné, de van, aki szemben a hagyományokkal, nem tartja fontosnak a fejdísz meglétét.

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Tüll mindenhol! Bemutatkozik a lánybúcsú fátyol!

Ha a menyasszony számára fontosak a hagyományok, akkor a lánybúcsún sem maradhat el ez a fejdísz! Ebből a célból jött létre a lánybúcsú fátyol, amelyet a hajkoronába történő rögzítésében segít a fejpánt része. A hajráf rész csillogó köves vagy „Bride” felirattal is kapható. Az igazán extravagáns külsőért pedig megalkottuk azt a szettet is, amely a fátylon túl tartalmaz egy óriás kitűzőt és királynői pálcát is.

Egy biztos, a leendő ara számára bármelyik kiegészítő is kerül kiválasztásra, tündökölni fog ezen az estén is!

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!