Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Esküvői lufik

Az esküvőszervezés egyik legfontosabb eleme a mennyegzői dekoráció megkomponálása. A szervezés forgatagában, a rengeteg intéznivaló mellett általában sajnos nem sok idő és energia jut a dekoráció megtervezésére, pedig néhány kreatív aprósággal viszonylag pénztárcabarát módon feldíszíthető az esküvői helyszín.

Nem kell nagy, drága dolgokra gondolni, sőt! Az egyik legmegfizethetőbb dekorelem a léggömb! Bizony! A lufik nem csak szülinapi zsúrok, babaváró bulik, leánybúcsúk, keresztelők és évfordulók fő dekorkelléke lehet, hanem esküvőké is.

Tedd felejthetetlenné az esküvőt ízléses léggömbökkel! Válogass kedvedre buborék, gumi vagy fólia lufijaink közül! Ne feledd, egy esküvői lufi is lehet egyedi! Válaszd ki a stílust, ami leginkább illik hozzátok!

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Miért jó választás az esküvői lufi?

 

A lufik minden ember arcára mosolyt csalnak, ezért tökéletes party kellékek. Bár leggyakrabban kevésbé formális családi eseményeken, szülinapi zsúrokon és babaváró bulikon találkozhatunk lebegő léggömb dekorációval, a lufikat érdemes beilleszteni az esküvői dekorba is.

A manapság beszerezhető esküvői lufik egyáltalán nem hétköznapiak, és a legátlagosabb mennyegző helyszínt is feldobják egy pillanat alatt. Rengeteg menyasszony és vőlegény rajong a léggömbökért világszerte, és ez egyáltalán nem véletlen! Az alábbiakból megtudhatod, miért jó választás az esküvői lufi.

Nem is gondolnád hányféleképpen használható egy léggömb a nagy napon! Használd a lufikat tér-, vagy tárgyjelölésre!

Egy ízlésesen összefűzött léggömbsor vagy egy héliummal töltött, kecsesen lebegő, óriási, 61 centiméteres buborék lufi garantáltan a nászajándék-asztalra vagy a vendégkönyvre irányítja a figyelmet.

Ha igazi lufirajongó vagy, készíts falat vagy boltívet a kiválasztott léggömbökből, és mondjátok ki a boldogító igent egy lufival díszített boldogságkapu alatt!

Sokan megfeledkeznek a lufik zsinórjáról is, pedig néhány ötletes kiegészítővel, például pompomokkal, színes szalagokkal még tovább fokozható az esztétikai élmény. Természetesen a lufik formája sem utolsó szempont!

A tradícionális tojásdad alakú lufik mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szív-, vagy rombuszalakú léggömbök, de a gyémánt gyűrű alakú lufi is tökéletes kiegészítője lehet az esküvői dekorációnak.

Általánosságban elmondható, hogy a nagy, gömb formájú lufik sokkal jobban mutatnak egy esküvői ceremónia vagy állófogadás helyszínén, mint a kisebb, tojásdad léggömbök.

A esküvői lufik egyik legnagyobb előnye, hogy fix dekorációként és „mobil” party kellékként is megállják a helyüket. Bizony!

Használd ki a lufik nyújtotta mobilitást, szabadságot, és tedd kedvenc lebegő gömbödet az esküvő aktív szereplőjévé! A virágszirmos kosárkát, de akár még a gyűrűpárnát is lecserélheted egy elegáns léggömbre!

Hidd el, a virágszirom-szóró kislány és a gyűrűvivő kisfiú is nagyon hálás lesz érte, és büszkén fognak lépdelni a hatalmas léggömb zsinórjával a kezükben. A „földközeli” dekoráció mellett nem szabad megfeledkezni a mennyezetről sem!

Ha nagy belmagasságú termet választottak a szertartás helyszínéül és szeretnétek lenyűgözni a vendégsereget, töltsétek meg a rendelkezésre álló teret tartós, héliumos léggömbökkel!

Ha az esküvői dekoráció minden eleme a helyére került, megérkezett a násznép, lezajlott a ceremónia, elhangzottak a boldogító igenek, nincs más hátra, mint a fotózás!

A házasulandó párok többsége a menyasszonyi csokrot tartja az esküvői fotók legfőbb kiegészítőjének, pedig egy jól megválasztott léggömb sok esetben sokkal elegánsabb lehet, mint egy csokor virág.

A manapság egyre népszerűbb Mr & Mrs vagy Just Married feliratú léggömb igazán feldobja az esküvői fotókat, és évekkel később is garantáltan mosolyt csal a házaspár arcára.

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!