Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Konfetti ágyúk

Születésnapi bulira, leánybúcsúra vagy esküvőre készülsz? Szeretnéd elkápráztatni a közönséget valami igazán látványos attrakcióval, de nem tudod, mi lenne a legjobb megoldás? Jó hírünk van! Itt biztosan megtalálsz mindent, ami egy tökéletes buli szervezéséhez szükséges. Egy jól megválasztott, csillagokat, szíveket vagy színes szalagokat kilövő konfetti ágyú segítségével garantáltan „kirobbanó” sikert arathatsz.

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:
1.450 Ft
Készleten

konfetti ágyú esküvőre

 

Konfetti ágyú minden alkalomra

Aki jártas a rendezvényszervezésben az tudja, hogy a party kellékek kiválasztása meglehetősen embert próbáló feladat.

Rengeteg szempontot figyelembe kell venni: a megrendelők egyedi kívánságait, a helyszín díszíthetőségét, stílusát és a rendezvény hangulatát is.

A léggömb dekoráció örök kedvenc, de van valami, ami még a lufiknál is népszerűbb: a konfetti kilövők. A konfetti ágyúkban van valami varázslatos, ez tagadhatatlan tény.

A működési mechanizmusuk, a működést kísérő hanghatás és a kilövellő fóliadarabkák teszik őket igazán különlegessé. Kicsik és nagyok egyaránt rajonganak ezért a szerkezetért, épp ezért gyerekzsúrra, legény-, és leánybúcsúra, de akár még keresztelőre, babaváró bulira, szalagavatóra, ballagásra és évfordulóra is tökéletes választás.

Az aranyszínű, holografikus, színes vagy éppen apró, rózsaarany színben pompázó szíveket kilövő konfetti ágyú esküvőre is remek választás lehet. Nem véletlen, hogy párok ezrei döntenek a lufidekoráció kiegészítéseként a konfetti ágyúk használata mellett.

A násznép már csőre töltött konfetti ágyúkkal a kézben várhatja az ifjú pár felbukkanását a templom vagy a házasságkötő terem kapujában. Szerencsére a beltéri rendezvények résztvevőinek sem kell lemondani a konfetti-özönről.

A kisebb, 20 cm-es ágyúk, valamint a színes szalagokat kilövő szerkezetek beltérben is alkalmazhatók. Természetesen választékunkban megtalálhatók a kisebb, beltéri, és az akár 5-6 méter magasra is fellövő, kültéri, óriás konfetti ágyúk is. Válaszd ki a számodra ideális méretet, és „robbantsd be” a parti rakétákat!

 

Konfetti ágyú használata lépésről lépésre

 

A konfetti ágyú használata még sosem volt ennyire egyszerű! Az alábbi utasítások betartásával könnyedén működésbe hozható bármilyen esküvői konfetti ágyú, de akár még a 80 cm-es, óriás konfetti ágyú is.

A sűrített levegővel működő konfetti kilövők használata egyáltalán nem bonyolult, viszont nem árt betartani néhány fontos alapszabályt. A kilövő hengert borító zsugorfólia, valamint a nyíllal jelölt védőcsík eltávolítása után tartsd a kilövőt magadtól el, megközelítőleg 75 fokos szögben felfelé. Ha megvan a megfelelő pozíció, tartsd stabilan a konfetti ágyút.

Egyik kezeddel tartsd erősen a kilövő felső részét, a másik kezeddel pedig forgasd el határozottan balra az alsó részt. A töltet az elfordításkor azonnal kilövell, lufi pukkanáshoz hasonló hanghatás kíséretében.

A kirepülő fóliadarabkák, szalagok lenyelése tilos, légzőszervbe kerülve fulladást okozhatnak. Az ágyú nem utántölthető, közelében nyílt láng használata tilos, és alkalmazása 14 éves kor alatti gyermekek számára nem javasolt!

Beltérben fokozott körültekintéssel alkalmazható abban az esetben, ha a személyi-, és tárgyi sérülés valamint villamosvezeték sérülésének kockázata kizárt. Természetesen ugyanez érvényes kültéri használat esetén is.

 

Kinek ajánljuk?

 

Szülinapi zsúrra készülsz? A legjobb barátnőd esküvőjét szervezed? Esetleg új családtag érkezését ünneplitek?

A konfetti ágyú minden alkalomra, és mindenki számára ideális választás életkortól és nemtől függetlenül. A színpompás konfetti kavalkád garantáltan feldobja a hangulatot, és mosolyt csal a közönség arcára.

Ráadásul használatát nem kell feltétlenül ünnephez kötni! Egy kerti grillezéssel egybekötött baráti versengésen is bevetheted a kültéri konfetti ágyúkat. Egy biztos: a szórakozás és a jó hangulat garantált.

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!