Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön elfogadja a nyilatkozatot azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Elfogadom
Termékek Menü
Több mint 10 éve a Party Kellék piacon
Itt jársz: > >

GY.I.K

Gyakran Ismételt Kérdések

Van-e üzletetek ahol személyesen vásárolhatok vagy csak webáruházon keresztül lehet? 

Igen, két üzletünben is megvásárolhatod személyesen termékeinket.Kalocsán a Hunyadi utca 41-ben vagy Kiskőrösön a Petőfi tér 15-ben.

Mikor van nyitva az üzlet?

KALOCSÁN keddtől - péntekig 09.00 - 17.00 óráig,
Ebédidő:12.00 - 13.00 - ig Szombaton 9.00 - 12.00 között tartunk nyitva.

KISKŐRÖSÖN keddtől - péntekig 17.00 óráig, vagyunk nyitva.
Ebédidő: 13.00 - 14.00 - ig. Szombaton 09.00 – 12.00 óráig várunk szeretettel.

Lehet házhoz szállítást kérni?

A webáruházas termékek megrendelése esetén a Magyar Posta viszi ki a csomagot a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül. A futárköltség utánvéttel együtt: 1.255 Ft. Előre utalás esetén 990 Ft. Héliumos lufik rendelésekor plusz csomagolási díjat számítunk fel, amiröl telefonon vagy emailben tájékoztatunk a beérkezett rendelést követően.

Lokálisan a kiszállítást mi végezzük előzetes megbeszélés alapján a kért időpontra. Ennek költsége: Kalocsa és Kiskőrös területén a kiszállítás ingyenes. Kalocsa és Kiskőrös vonzáskörtete: 100 Ft/km. Egyéb esetekben külön megegyezés szerint.

Lehet-e bankkártyával fizetni nálatok?

Egyenlőre nem lehetséges a bankártyás fizetés személyes vásárlás esetén. Webáruházas rendelésnél, házhoz szállítás esetén a csomagot utánvéttel, készpénzben lehet a futárnak kifizetni vagy előre utalással a megadott bankszámlára utalni.

Szeretnék héliumos lufit vásárolni, rögtön megtehetem, vagy meg kell előre rendelni?

Lufik és a hélium is rögtön elérhető üzletünkben. Csak ki kell választani, és mi fújjuk is. Viszont ha nagyobb mennyiséget szeretnél vásárolni (20 db felett), és nem akarsz sokat várakozni, akkor érdemes előre megrendelni a lufikat webáruházon keresztül vagy e-mailben: info@fanti.hu

Meddig lebegnek a héliumos lufik?

A gumi lufikat egy speciális zselével „tartósítjuk”, ami lehetővé teszi, hogy a lufi minél tovább lebegjen. Egy normál 28 cm lufi 5-7 napig lebeg (vagy akár tovább is). A fólia lufik mérettől függően 2-3 hétig lebegnek, és utána akár újra is lehet fújni őket. TIPP: A héliumos lufit átadás előtti napon vagy aznap érdemes üzletünkből elvinni, hogy minél frissebb legyen a héliumos fújás, hogy tovább élvezhessék a látványát. Nagy hőmérsékletváltozás hatására a léggömbök térfogata változik, ezért ne tedd ki tűző nap sugarainak, és ne hagyd nyári melegben zárt autóban, mert a lufik eldurranhatnak. Téli, hideg időben pedig ne hagyd a szabadban, mert azonnal összemennek a lufik, főleg a fóliák.

Máshol vásárolt lufikat felfújtok-e?

Igen, de gumi lufik esetén előtte megnézzük az anyagát és a méretét, hogy fújható-e, egyébként egy normál 28 cm-es lufi héliummal töltése: 370Ft.

Webáruházon keresztül megrendelt lufikat héliummal fújva szállítjátok?

Igen. Bizonyos fajta héliumos lufikat webáruházunkon keresztül házhoz szállítással is rendelhetsz, de előtte mindenképp egyeztetünk telefonon a kiszállítással kapcsolatban.

Az üzletben is ugyanazok az árak szerepelnek, mint a webáruházban?

Igen.

Webáruházas rendelés esetén, személyesen át lehet venni a termékeket?

Igen, a termékek Kalocsa Hunyadi utca 41. vagy Kiskőrös Petőfi tér 15. szám alatt található üzleteinkben, nyitva tartási időben átvehetők, azután, hogy erről emailben vagy telefonon visszajeleztünk. Webáruházban a megrendelés leadásakor a szállítási módnál a személyes átvételt válaszd és jelöld meg, hogy melyik üzletben szeretnéd átvenni a megrendelt terméket.

Lehet-e hélium palackot bérelni?

Nem. De kínálatunkbam megtalálható egy 30-50 db 26 cm-es lufi fújására alkalmas eldobható palack. A termék linkje.

Az időjárás mennyire teheti tönkre a léggömbdekorációt?

A Qualatex léggömbök anyagösszetételükből adódóan (nem tartalmaznak műanyagot) rendkívül tartósak. Erős napsütés, viharos szél azonban megrongálhatja a léggömböket. Kültéri dekorációra garanciát nem tudunk vállalni! Nem veszélyes a gázpalack? Cégünk a Messer Hungarogáz Kft. által forgalmazott ballongáz-palackokat használja. A hélium nem éghető gáz. Veszélyt a palackban lévő túlnyomás jelenthet. Szakszerű használat esetén a hélium-palack teljes mértékben biztonságos.

Kövesd az oldalt a Facebookon is!
Személyes Átvétel
Üzleteinkben a webáruház készlet 100 % át megtaláljátok.

Héliumos gumi lufi (tartósító zselével):
- 28 cm egyszínű lufi: 460 Ft.
- 28 cm mintás lufi: 590 Ft.
- 40 cm egyszínű lufi: 900 Ft.
- 40 cm mintás lufi: 1100 Ft.

Héliumos töltés árak tartósító zselével (hozott lufi esetén):
(Az árak tájékoztató jellegűek, hozott léggömbök esetén, a pontos árhoz látnunk kell a lufikat.)
- 28 cm gumi: 370 Ft.
- 45 cm fólia: 500 Ft.
- távirányítós úszó lufihal: 7000 Ft.
Levegős töltés: 20 Ft/db

Nyitva tartás:
Keddtől - Péntekig: 9:00 - 17:00

Szombaton: 9:00 - 12:00
Ebédidő:12:00-13:00
Vasárnap - Hétfő ZÁRVA

Héliumos lufi időzített rendelés!
Héliumos lufi időzített rendelés!
Rendelj héliumos luficsokrot az ünnepeltnek akár 1 hónappal az esemény előtt és mi a megadott időre a kért címre szállítjuk! (természetesen a számlát neked küldjük :)