Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Lufihajtogató bohóc

Egy emlékezetes alkalom záloga: lufihajtogató bohóc

Aki volt már gyerekzsúron vagy olyan családi rendezvényen, ahol sok gyermek volt a meghívott vendégek között az tudja, hogy a gyerekek szeretnek játszani, szeretik a finom ételeket, süteményeket, és imádják a színpompás dekorációt. A figyelmüket lekötni azonban egyáltalán nem egyszerű.

Bizonyára rengeteg szülő és rendezvényszervező küzd ezzel a problémával. Ha te is bulira készülsz, vagy a gyermeked születésnapi zsúrját szervezed, ne aggódj, a lehető legjobb helyen jársz.

Ha már minden készen áll, de még mindig úgy érzed, hogy valami hiányzik, mi tudjuk a megoldást. Torta, nassonivalók bekészítve, party szendvicsek megrendelve, dekorációs kellékek a helyükön? Nincs más hátra, jöhet a lufihajtogató bohóc! És, hogy mitől jó egy lufihajtogató bohóc és mit tartalmaz pontosan egy ilyen szolgáltatást? Most megtudhatod!

 

Miért jó választás a lufihajtogató bohóc?

 

Nem számít hány éves a gyermek, egy szülő akkor igazán boldog, ha boldognak látja a gyermekét. Ez szülinapi buli esetén különösen igaz. Emlékezetes szülinapi zsúrt szervezni nem könnyű, de ha mégis magad szeretnéd megszervezni az eseményt, van pár ötlet, amivel garantáltan mosolyt csalhatsz kicsit és nagyok arcára egyaránt.

Ha kiküldted a meghívókat, előkészítetted a finomságokat és a tortát, feldíszítetted a helyszín minden négyzetcentiméterét, jó úton jársz… de csak félúton. Sok szülő megfeledkezik az interaktív foglalkozásokról, pedig hidd el, egy csapat gyerkőc figyelmét lekötni rendkívül megterhelő egy laikus számára.

Természetesen magadra vállalhatod a szórakoztató szerepét, vagy megkérheted a szomszédokat, barátokat, lelkes családtagokat, hogy öltözzenek be jópofa jelmezekbe és vicces, interaktív feladatokkal kápráztassák el a gyerekzsúr résztvevőit, de nem árt, ha tudod, hogy egy hozzá nem értő személy számára ez komoly kihívás, és rendkívül megterhelő. Épp ezért ajánlott profi szakemberre, például lufihajtogató bohócra bízni a szórakoztatást.

 

Néhány szó a szolgáltatásról

 

Ha megérkeztek a vendégek, és minden készen áll, kezdődhet a móka! Imi bohóc sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a szórakoztatás terén, és Kalocsa 80 kilométeres körzetében vállalja a közönség szórakoztatását bohócjelmezben születésnapi zsúrokon és rendezvényeken.

Vele jól fogja érezni magát a felnőtt-, és gyereksereg. Bizony!

A felnőttek is, hiszen a lufihajtogató bohóc nem csak szülinapi gyerekzsúrokon „teljesít szolgálatot”. Esküvőre, babaváró bulira, leánybúcsúra, házassági évfordulóra, diplomaosztóra és minden olyan rendezvényre ideális választás, ahol nagyobb számban vannak gyerkőcök és gyermeklelkű felnőttek. Imi bohóc mókás bohócjelmezében érkezik a helyszínre, és garantáltan mosolyt csal kicsik és nagyok arcára a buli elejétől a végéig.

A megjelenés mellett a produkcióra is rendkívül nagy hangsúlyt fektet. Aranyos kiskutya, kiscica, lovacska, kard, autó, pálmafa, vicces kalap, kakas esetleg egy vagány motor a közönség álma? Semmi akadálya!

Imi bohóc látszólag könnyed mozdulatokkal, pillanatok alatt szebbnél szebb lufi figurákat hajtogat a speciális latex anyagból készült, úgynevezett modellező lufikból, amiket a gyermekek haza is vihetnek magukkal.

A rendezvény időtartamától függően többféle csomag közül választhatsz, melyek ára a következő:
1 óra 35.000.- Ft , 2 óra 55.000.- Ft , 3 óra 70.000.- Ft.

Természetesen a szolgáltatás díja tartalmazza a produkciót, az ajándék lufifigurákat valamint a kiszállás díját. Imi bohóc a megrendeléseket telefonon várja, a jópofa, barátságos bohóc telefonszáma: 06 70/417 2949

Ha szeretnéd meglepni gyermekedet, családtagodat vagy barátodat egy életre szóló élménnyel, hívj lufihajtogató bohócot, hiszen a lufi sosem megy ki a divatból, és a színpompás léggömb kavalkád minden korosztályt lenyűgöz.