Barion Pixel
Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Hélium palack - Eldobható

Ha egy tökéletes bulira vágysz: hordozható hélium palack

Újdonsággal előrukkolni egy-egy családi vagy baráti rendezvény alkalmával ma már egyáltalán nem könnyű feladat. A buliszervezők általában hosszú órákat töltenek a tervezéssel, ami nem véletlen, hiszen az interneten szinte bármilyen bulihoz találhatsz ötletes kellékeket, legyen szó hagyományos vagy tematikus, extrém partiról. Van azonban egy örök klasszikus, ami egyetlen valamirevaló buliról sem hiányozhat: ez a héliummal töltött lufi.
Ezek a színes, lebegő gömbök garantáltan feldobják a dekorációt és a hangulatot. Felnőttek és gyerekek egyaránt imádják, és ámulva figyelik az ügyes lufifújók mozdulatait. Jó hír, hogy ma már a saját kezedbe veheted az irányítást az eldobható hélium palack segítségével!

- Fanti a PARTYBOLT
Rendezés:

Miért jó választás a hélium palack?

 

Ezzel a hordozható hélium palackkal könnyen és gyorsan megtöltheted a léggömböket akár otthoni környezetben is!

Csak pár egyszerű mozdulat és már kezdődhet is a buli! A könnyen szállítható, eldobható hélium palack tökéletes választás, ha lebegő léggömbökkel szeretnéd feldobni esküvők, lakodalmak, szilveszteri, karácsonyi vagy születésnapi partik, sportesemények, babaváró bulik vagy egyéb más családi rendezvény vagy baráti összejövetel dekorációját.

 

Hasznos technikai információk a hélium palackhoz

 

A hélium gáz nem gyúlékony, épp ezért rendeltetésszerű használat mellett a hélium palack használata teljesen veszélytelen, és egyáltalán nem bonyolult!

Kis méretének köszönhetően a legkisebb lakásokban is kényelmesen elfér, könnyen szállítható. A kis méret azonban ne tévesszen meg senkit! A képen látható palack nagyjából 30 darab 23 cm-es latex léggömb megtöltésére alkalmas.

Az ideális környezeti hőmérséklet a töltés idején 20 ºC. A standard 23 cm-es lufik lebegési ideje kb. 6-8 óra. A darabszámot, a lebegési időt és a léggömbök méretét több tényező is befolyásolhatja, többek között a hőmérséklet, az UV sugárzás, a tengerszint feletti magasság, a levegő páratartalma, a légáramlás és a töltési pontosság.

A képen látható doboz a léggömböket nem tartalmazza! Közvetlenül a palackból héliumot szívni TILOS! Szerencsére a gyártó a környezetvédelemre is gondolt: a kiürült eldobható hélium palackok teljes mértékben újrahasznosíthatók!

 

Használati útmutató lépésről lépésre

 

A legjobb eredmény elérése érdekében célszerű egy-két órával az esemény kezdete előtt felfújni  a léggömböket a könnyen használható fúvókával. Ha ezeket a lépéseket betartod, garantáltan színpompás, kecsesen lebegő léggömb-hadsereggel várhatod a vendégeket:

1. Bontsd fel a csomagot! A csomagban megtalálod az eldobható hélium palackot és a töltéshez szükséges műanyag fúvókát is.

2. A praktikus, fém fogantyúk segítségével óvatosan emeld ki a palackot a dobozból, és állítsd a kívánt helyre!

3. Fordítsd el a palackon található csapot az óramutató járásával ellentétes irányban!

4. Csatlakoztasd (óvatosan húzzuk rá) a léggömb száját a fúvókára!

5. Óvatosan hajlítsd felfelé a rugalmas fúvóka végét a töltés megkezdéséhez!

6. A kívánt méret elérését követően, zárd le a léggömb száját szalaggal!

 

A „hélium-hatás”

 

Mi semmiképp nem javasoljuk a hélium belégzését!

Viszont sokan kipróbálták már (lehet, hogy te is), milyen héliumos lufiból kisebb mennyiségű héliumot belélegezni. 

A hatás rendkívül vicces, hiszen a torz, vékony hang mindenkit megmosolyogtat. De vajon mi is az a hélium-hatás? Miért változik meg a hang a hélium belélegzése után? Beszéd közben többek között a hangszálakat használjuk hangképzésre.

A gégefőn áthaladó levegő megrezegtetni a hangszalagokat. Ezt követően a száj, az ajkak és a nyelv segítségévél alakítjuk a hangot érthető beszéddé.

Hélium belélegzésekor a hangszínünk megváltozik, mert a hélium sokkal kisebb sűrűségű, mint a levegő.

Emiatt a hang sokkal gyorsabban halad át a héliumon, mint a levegőn, és a beszédhangod sokkal magasabb lesz.

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00


 

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!