Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Lufi dekoráció

Tökéletes party dekor: a lufi dekoráció

 

Legyen szó családi, baráti vagy éppen céges rendezvényről, a helyszín kiválasztása mellett a másik legmeghatározóbb elem az alkalomhoz illő hangulat megteremtése.

Ha bulira készülsz, vagy bulit szervezel, és már megvan a helyszín, jöhetnek a dekorkellékek! A dekoráció szó hallatán a legtöbb embernek azonnal a léggömb jut eszébe, ami egyáltalán nem véletlen.

A lufi dekoráció örök klasszikus, sosem megy ki a divatból, ráadásul minden korosztály imádja a színes léggömb kavalkádot. Jó helyen jársz, ha lufi dekorációval tervezed feldobni az ünnepség helyszínét, hiszen komplex szolgáltatást nyújtunk.

Most megtudhatod, honnan ered a léggömb dekoráció hagyománya, és azt is, hogy milyen a jó lufi dekoráció. Jelmondatunk: „Lufit minden alkalomra!”

 

Mitől jó egy lufi dekoráció?

 

A jó lufi dekoráció legfőbb ismérve, hogy illik az alkalom és az ünnepelt stílusához. Tudományosan igazolt tény, hogy a léggömbök látványa mentálisan is jó hatással van a vendégekre: ellazítja az elmét és felvidít.

A lufi másik nagy előnye, hogy bármekkora költségvetésű bulira ideális választás. Nem véletlenül lett az évek során a kiváló ár-érték arányú léggömb a kisebb költségvetésű születésnapok, és a grandiózus lakodalmak első számú dekorációs kelléke.

A vidám vagy épp megható pillanatokat általában fotókon is meg szokták örökíteni. Jó hír a lufi rajongóknak, hogy egy ízléses lufi dekoráció, lufikból kirakott kapu vagy héliumos lufikkal díszített fal tökéletes háttérként szolgál a fotózáshoz.

 

Milyen alkalomra ideális választás?

 

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz: a lufi dekoráció minden alkalomra jó választás. Születésnapi zsúr, keresztelő, házassági évforduló, farsangi bál, koncert, hivatalos vagy baráti összejövetel: a személyre szabható léggömb dekorációnak nincsen párja.

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan add át elegánsan a nászajándékba szánt pénzt? A válasz: lufiba csomagolva! A pénzzel töltött lufi nem csak ötletes, de látványos ajándék is egyben, és lássuk be, sokkal kreatívabb, mint egy fehér boríték. A lufinak a lakodalmak mellett a babaváró bulikon is kiemelt szerep jut. A színes konfettivel megtöltött, kérdőjel alakú lufi pukkasztásával ötletesen leplezhető le a születendő gyermek neme.

Komplex szolgáltatásainknak hála, nincs olyan alkalom, amire ne lenne egy jó lufis ötletünk. Kalocsa valamint Kiskőrös 50 kilométeres körzetében vállaljuk lufi dekorációk készítését a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen szó lufi felengedésről, lufi robbantásról, világító lufi díszekről, számunka nincs lehetetlen.

Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk teljesíteni minden egyedi igényt: lufiból megformázzuk az ünnepelt vagy ünnepeltek nevét, születési évét, fénykép alapján léggömbből elkészítjük a képmásukat, sőt organikus léggömbkapuk, héliumos luficsokrok, lufitorták és óriási lufiszobrok elkészítését is vállaljuk. Bízd profi szakemberekre az ünnepi dekoráció elkészítését, és ne feledd, a kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt!

 

 

Léggömb történelem

 

A szépséges léggömbök, lufi dekorációk története meglehetősen komoran kezdődött. Sokan úgy vélik, ez a hagyomány az aztékokhoz köthető, akik vízzel töltött állati húgyhólyagokat és beleket használtak léggömbként. 1824-ben Faraday rájött, hogy a gumi az egyik legjobb lufi alapanyag.

A manapság használt és kedvelt felfújható, színpompás, levegővel teli gömböket Tillotson találta fel az 1920-as években: a feltaláló színes latex gömbjei szinte teljesen olyanok voltak, mint a ma ismert és kedvelt léggömbök.

Természetesen a fejlődés a léggömbiparban sem állhat meg. Az évek során rengeteg új lufit kísérleteztek ki. Ma már rengeteg féle alakú, méretű és anyagú lufi közül válogathatunk: a két legkedveltebb lufi típus a fólia és a latex lufi.

ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén, most mindent

 Ingyen
szállítunk!


Szállítás akár 1 napon belül!


 

Nyitvatartás

Kalocsai party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
09:00 - 17:00
Szombaton:
09:00 -12:00

Ebédszünet:12:00 -13:30


Kiskőrösi party bolt:

Vasárnap | Hétfő: ZÁRVA
Keddtől péntekig:
10:00 -17:00
Szombaton:
09:00 -12:00