Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

5 Ötlet, hogy mivel lepd meg a szülinapos férfit

5 Ötlet, hogy mivel lepd meg a szülinapos férfit

Felnőtt korban férfi ismerősinknek a születésnapjait gyakran elintézzük egy üveg itallal. Ezzel nincs is semmi gond, főleg ha minőségit viszünk ajándékba. Viszont ha többet vagy mást venne az ember, nem egyszer gondban van. Mi most ezzel szeretnénk segíteni, a könnyen megfizethető árkategóriában.

Nézzünk meg tehát 5 ötletet, amivel bármikor meglepheted férfi ismerősöd a születésnapján.

5. Könyv

Kicsit unalmasnak és elcsépeltnek tűnhet. Az sem árt hozzá, ha az illető szeret olvasni. Azonban ha tudjuk, hogy mi a kedvenc stílusa, esetleg írója, akkor ez egy nagyon kedves ajándék lehet.

Ha esetleg van bejárásunk hozzá, vagy ismerjük azt, akivel lakik, akkor a megfelelő információk összegyűjtése elég könnyű. Akkor már nincs más dolgunk, mint megtalálni a megfelelő könyvet, és kész is.

Ha tudjuk, hogy vágyik egy könyvre, amit nem lehet már simán boltban kapni, akkor érdemes lehet antikváriumok kínálatát is megnéznünk. Egy olyan könyv, amire már akár évek óta áhítozik, nagy boldogság forrása lehet.

4. Utazó bögre

Reggel kis késéssel tudsz elindulni, nincs idő meginni a szokásos reggeli kávét vagy teát… Ismerős a helyzet? Nekünk sajnos igen. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van otthon a kezünk ügyében egy utazó bögre.

Szerintünk a leendő születésnapossal is nem egyszer előfordul ez a helyzet. Ahogy az is, hogy ha lenne ilyen bögréjük, hasznos lenne számukra, de eddig nekik se jutott eszükbe, beszerezni egyet. Egyszerű, könnyen beszerezhető és minőségi ajándék.

Ha fém falú bögrét veszünk, akkor van lehetőségünk feldobni gravíroztatással. Így sokkal személyesebb lesz az ajándék, és minden használatnál örömmel gondolnak majd rád, hiszen jelentősen megkönnyítetted az életüket.

 

3. Humoros tisztálkodószer

Senki sem szeret tisztálkodószert kapni. Legalábbis mi nem ismerünk olyat, aki szeretne. Ez persze könnyedén megváltozhat, ha némi humort csempészünk bele. Legyen szó tusfürdőről, krémről, szappanról vagy testápolóról, mind képes egy őszinte mosolyt vagy nevetést varázsolni.

Igazából haszna is van, hiszen ki ne használná ezeket a mindennapokban. Utazás esetén is jól jöhet, ha van egy-két tartalék otthon.

Fő ajándéknak azért nem feltétlen ajánlanánk, de egy kiegészítő ajándéknak, vicces kis extrának tökéletesek tudnak lenni, és egy amúgy „száraz” ajándékot fel tudnak dobni.

 

2. Korsó vagy feleses pohár

Több lehetőség is van ennél az ajándéknál.  Korsóból például vehetünk elegáns, komoly korsót, amit akár gravíroztathatunk is, de ugyanakkor a vicces vonalat is hozhatjuk. Rengeteg féle vicces korsó közül lehet válogatni, és még őrülten mély ismeretség se kell ahhoz, hogy a megfelelőt ki tudjuk választani az adott embernek.

Feleses poharat is adhatunk ugyan így ajándékba, az viszont tényleg inkább a humoros apróság témakörében mozog. Ez is hasznos, főleg egy-egy összejövetel alkalmával.

Születésnapnál meg még könnyebb a dolgunk, főleg kerek számnál. Ilyenkor az adott számra is kaphatunk korsót vagy poharat, ami mindig emlékezteti majd az ünnepeltet egy csodás születésnapra.

 

1. Humoros nyakkendő

Ha a születésnapot nem csak otthon tervezitek megünnepelni, hanem elmentek valahova, akkor már miért ne emelnétek ki a születésnapost? Ezt nem is lehet könnyebben megtenni, mint egy megfelelő nyakkendővel. Az ünneplés elején megkaphatja, és aztán lehet is indulni. Így még azt a kérdést se fogjátok megkapni, hogy „kinek van születésnapja?”.

Rengeteg ötletes ajándékot és kreatív ötletet találhatsz még ehhez és számos más alkalomhoz is Fanti webshopjában. Érdemes lehet pár pillantást vetni rá, minden alkalomra nagy segítség lehet!