Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Farsangi jelmezötletek gyerekeknek

Farsangi jelmezötletek gyerekeknek

Régi magyar hagyomány farsang alkalmából beöltözni különböző féle jelmezekbe. Ez már egészen gyerekkortól kíséri az embert. Szinte minden óvodában és általános iskolában szokás beöltözni.

Nem ritka, hogy a szülők otthon készítenek jelmezt a gyermekeknek. Ez egy teljesen jól járható út, főleg ha idő és némi kézügyesség is van hozzá. Itt beszélhetnénk a legegyszerűbb „lepedőből szellem” jelmezekről is, de azok nem sok említést érdemelnek.

Sok sok kreatív ötletet találhatunk, jobb esetben elkészítési útmutatóval. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy ha már otthon készül a jelmez, akkor a legjobb, ha szülő és gyerkőc együtt tud dolgozni rajta, a saját kreativitásuk alapján. Erre egy jó példa egy ismerősöm, aki óvodában egyszer egy szelet sajtnak öltözött. Sárga póló, kartonlapok megfelelően kivágva, sárgára festve, más árnyalatú sárga lapból ráragasztott „lyukakkal”. Elképzelve lehet, hogy nem tűnik jó jelmeznek, de osztatlan sikert aratott.

 

Azonban ahogy a gyerekek egyre nagyobbak, egyre komolyabb jelmezeket szeretnének. Ezeket már nem olyan egyszerű otthon kivitelezni. Ilyenkor jön szóba a jelmez vásárlás.

Ahogy a jelmezek is egyre összetettebbekké válnak, az is egyre jobban erősödik, hogy a fiúk fiúsabb, a lányok pedig lányosabb jelmezeket válasszanak. Ez természetes folyamat, nem kell ezen meglepődni. Természetesen a hercegnő az egészen kis kortól örök favorit a lányoknál, de ahogy tágul körülöttük a világ, ők is másfajta jelmezt szeretnének nem ritkán.

Fiú jelmezek és lány jelmezek is akadnak bőven szerencsére, amikből lehet válogatni. Fiúknál természetes módon jön a szuperhősös, katonai, tűzoltó, rendőr és ezekhez hasonló jelmezek utáni vágy. Lányoknál ugyanakkor a boszorkány, cica, sellő és társai válnak a vágyálmok középpontjává.

Megértjük, ha ezt így olvasva egyre inkább kétségbe esik az ember, hogy vajon honnan lesz ezekre pénz, vagy hogy hol fog ilyeneket találni. De nem kell aggódni, mi tudunk ezzel segíteni.

Számos webshop árul ilyen-olyan minőségű jelmezt. Azt garantálni tudjuk, hogy a Fanti webshopjában található jelmezeknél nem kell választani a jó ár és a minőség között.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Halloween jelmez gyerek farsang