Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Gyermeknap

Gyermeknap a Csokonai oviban

Mozgalmas napok köszöntöttek a Csokonai óvodára: zenei program, buszos kirándulás és természetesen a hét legnagyobb eseménye a gyermeknap került megrendezésre.CIKK->>

 

 

 

 

 

 

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki élvezte a délelőttöt, amelyet Sáfránné Bodnár Erika napindító manótornája nyitott meg, megadva a hangulatot a további programokhoz. Ezután nemcsak pónilovaglásra, de lovaskocsikázásra is sor került. Eljött Fanti bohóc, aki lufikat is hozott magával, megörvendeztetve a gyerekeket, akik ezért szebbnél szebb mondókákkal ajándékozták meg, sőt még egy jóízű palacsinta lakomára is meghívták.

gyereknap2_450

gyereknap3_339Ezután a kalocsai rendőrkapitányság jóvoltából quadozásra került sor, valamint az elektromos rendőrmotort is ki lehetett próbálni.

A gyerekek nagyon élvezték a napot, amiért köszönet az óvó néniknek, dadus néniknek, a szülőknek, akik a palacsinta utánpótlásról gondoskodtak, Kollár Jánosnak a lovaskocsis programért, Döme Sándornak a póni-lovaglásért.

Répási Tamásnénak és Fekete Krisztinának a rendőrségi járművekért, Fanti bohócnak a színes lufi-kavalkádért, Sáfránné Bodnár Erikának a játékos tornáért, a quadok és járművek szállításában nyújtott segítségért Sztankó Károlynak és Máté Árpádnak, továbbá mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a fantasztikus naphoz.

Tartalomhoz tartozó címkék: csokonai