Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

5+1 Ötlet, hogy mivel készülj apák napjára

5+1 Ötlet, hogy mivel készülj apák napjára

Magyarországon az apák napja nem elterjedt ünnep. Szerintünk viszont az édesapák igenis megérdemlik. Az apák napján, ahogy azt a neve is mutatja, az édesapákat ünnepeljük. Ez egy nemzetközi ünnep, amit világszerte ünnepelnek, bár más-más időpontokban. Magyarországon ez június harmadik vasárnapja.

Mi is szeretjük és tiszteljük az édesapákat, így összeállítottunk egy cikket, amiben leírunk pár tippet, ami szerintünk illő lehet hozzájuk.

Következzen hát az 5+1 tanács, hogy mivel készülj apák napjára!

5. Szuperhősös fürdőköpeny

Az édesapák valódi szuperhősök a gyerekek szemében. Szerintünk a gyerekeknek teljes mértékben is igazuk van ezen a téren. Ezért is jutott eszünkbe, hogy akkor miért ne kaphatnák meg a nekik járó „köpenyt”?

Számos verzióban lehet kapni, egy kis utána járással mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

 

4. Borosüveg tartó

Számos féle borosüveg tartóra lehet itt gondolni. Mi sem egy konkrét darabbal készültünk nektek. Itt nektek kell tudni, hogy a megajándékozandó apuka milyen stílusú. Ha komoly és elegáns, akkor a kiválasztott üvegtartó is legyen olyan.

A legtöbb apuka azért nem „karótnyelt”. Szeretik a tréfát, és lehetnek a munkában bármilyen céltudatosak, a magánéletben a gyerekeikkel szemben kedvesek, megértőek és tréfásak.

Az ilyen apukáknak tréfás, érdekes borosüveg tartókat ajánlunk. Például van olyan, ami kötelet vagy láncot formáz, és a nyakánál tartja az üveget. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, érdemes rászánni az időt és kicsit utána nézni.

 

3. Objektív bögre

A legtöbb apuka, akit ismerünk, szeret fotózni. Nem mindenki profi szinten teszi, van aki csak telefonnal. De gyakran az apukák feladata a családi események megörökítése.

Ebből kiindulva ajánljuk az objektívet formázó bögrét vagy akár termoszt. Több fajta és méret is kapható, nézz utána, hogy a megajándékozni kívánt édesapa mekkora bögrét hasz6nál, használ-e termoszt vagy utazó bögrét. Ha ezeket a kérdéseket tisztáztuk, onnantól könnyű dolgunk van!

 

2. Vicces korsó

Egy korsó mindig jól jön. Legyen szó akár vízről, akár sörről vagy a nagy nyári melegben egy frissítő fröccsről. Korsó gyakran van minden házban, de sajnálatos módon nem ritkán fogyóeszköz.

Miért ne dobnánk fel az egyszerű korsót? Számos vicces korsó közül lehet választani, vagy ha a korsó nem nyeri el annyira a tetszésünket, feleses poharak is rendelkezésedre állnak! Garantált, hogy ha az apuka ebből iszik, mindig te jutsz majd az eszébe!

 

1. Vicces főzőkötény

Ami még gyakran az apukák feladata, az nyáron a grillen sütögetés. Véletlenül se szeretnénk azt mondani persze, hogy a konyhában nem állnák meg a helyüket a férfiak, mert sokan teszik. Viszont a sztereotípia, hogy az apuka áll nyáron a grillrács mellet.

Ha a te általad megajándékozni kívánt apuka is remekel a konyhában vagy a grillsütőnél vagy bográccsal készít finomabbnál finomabb ételeket, akkor egy tréfás kötény remek lehetőség.

Talán nem is kell mondanunk, hogy mire jó egy ilyen kötény. Az biztos, hogy nem csak apu kedvenc pólóját kímélheti meg, de még anyunak is sokkal jobb, ha mondjuk a pác foltot nem a fent említett pólóból kell kivarázsolnia.

 

+1 Valami humoros apróság

Ez már tényleg a pusztán vicces, részben hasznos kategória. Fanti webshopjában számos vicces és kreatív ajándékötlet vár rád, és nem csak apák napjára.

Érdemes lehet egy pillantást vetni a színes kínálatra, biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd valamit, ami elnyeri tetszésed akár erre, akár más ünnepre vagy alkalomra!