Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

5+1 Ötlet, hogy mivel készülj egy céges karácsonyra férfiaknak

5+1 Ötlet, hogy mivel készülj egy céges karácsonyra férfiaknak

A céges karácsonyok sose voltak a legkönnyebbek. Ismered a munkatársaidat, de nem feltétlen álltok közel egymáshoz. Amolyan „Ő Juli, van 3 gyereke. Ő pedig Béla, folyton a fociról beszél” ismeretségek ezek. Egyszóval felületes. Így nem könnyű ajándékot venni a másiknak karácsonykor.

Most megosztunk veletek 5+1 ötletet, amivel könnyen sikered lehet.

Elöljáróban annyit leszögeznénk, hogy a tusfürdő, aftershave és hasonlók nem igazán jó ajándékok. Ezeket, ha lehet, kerüljük.

 

5. Névjegykártya tartó

Unalmasnak tűnhet, de valójában hasznosabb ötlet, mint azt elsőre gondolnánk. Itt persze nem valami műanyag, vagy kínai piaci vacakra gondolunk. Egy kis utána járással nagyon minőségi és mutatós bőr, vagy akár bambusz (vagy egyéb fa) névjegykártya tartóra bukkanhatunk.

Érdemes nem feltétlen a legelsőt megvenni, amit találunk. Gyakran vannak olyan szettek, amihez egy kis toll is tartozik. Az se mindegy, hogy asztali vagy hordozható verziót szeretnénk. Mindkettő hasznos és mindkettő remek ajándék, de azért tudjuk, milyet szeretnénk.

Ha még komolyabbá szeretnénk varázsolni, akkor még egy kis utánajárással találhatunk olyan helyeket, ahol a fa tokba gravíroznak, pontosabban inkább égetéses technikát használnak), esetleg faragnak. Egy asztali névjegykártya tartó fedelén kifejezetten mutatós tud ám lenni az ilyen.

 

4. Boros szett

Elég gyakori ajándék lehet férfiak számára egy üveg mutatósabb bor. Nem rossz ajándék, de nem mindenki szeret mindenféle bort, illetve gyakran az ilyen ajándék borok vándorolnak majd tovább. Ezért sokkal inkább ajánlunk egy olyan kis szettet, ami a borozás színvonalát hivatott emelni.

Az ilyen szettek különböző formákban és felszereltséggel kaphatók. Egy átlagos csomag 3 eszközt tartalmaz. Ezekben van egy fém dugó, hogy le lehessen zárni az üveget felbontás után is, de ne az eredetileg benne lévő dugóval kelljen küzdenünk. Továbbá egy kitöltést segítő eszköz, ez általában valamilyen tölcsér, ami kialakításának köszönhetően megakadályozza, hogy lefollyon a bor az üveg oldalán. Végül, de nem utolsó sorban, egy multifunkciós bornyitót, aminek segítségével könnyen ki tudjuk nyitni bármelyik üveget.

 

3. Utazó bögre

Reggel kis késéssel tudsz elindulni, nincs idő meginni a szokásos reggeli kávét vagy teát… Ismerős a helyzet? Nekünk sajnos igen. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van otthon a kezünk ügyében egy utazó bögre.

Szerintünk a kollégáidnál is nem egyszer előfordul ez a helyzet. Ahogy az is, hogy ha lenne ilyen bögréjük, hasznos lenne számukra, de eddig nekik se jutott eszükbe, beszerezni egyet. Egyszerű, könnyen beszerezhető és minőségi ajándék.

Ha fém falú bögrét veszünk, akkor itt is van lehetőségünk feldobni azzal, hogy ha gravíroztatunk rá. Akár nevet, akár egy logót, vagy bármit. Ez pusztán csak rajtad múlik.

 

2. „Stresszcsökkentő” párna

A komoly ajándékokról térjünk át a viccesebbekre. A friss irodistától kezdve a nagyfőnökig, mindenkinek szüksége van néha egy kis jó kedvre, vagy feszültség levezetésre. Ha a mi beosztásunk illetve a megajándékozandó személyhez való viszonyunk lehetővé teszi, akkor a „stresszcsökkentő” párna remek erre a célra.

 

1. Korsó

Inni mindenkinek kell. Főleg nyáron a nagy melegben hasznos, hogy ha nem csak egy 2-3 deciliteres poharunk van, hanem egy fél literes korsó. Télen pedig teát is nyugodtan ihatunk belőle, egyszerre melengetve a belsőnket a meleg folyadékkal, illetve kezeinket a korsót fogva.

Több lehetőség is van ennél az ajándéknál. Vehetünk elegáns, komoly korsót, amit akár gravíroztathatunk is (mint pár korábban leírt ajándékot), de ugyanakkor a legutóbbi pontban érintett vicces vonalat is hozhatjuk. Rengeteg féle vicces korsó közül lehet válogatni, és még őrülten mély ismeretség se kell ahhoz, hogy a megfelelőt ki tudjuk választani az adott embernek.

 

+1 Feliratos tükör

Ez már tényleg a pusztán vicces, részben hasznos kategória. Adhatsz egy feliratos tükröt ajándékba, ezzel biztosan általános jókedvet teremtve az összejövetelen. A tükör önmagában hasznos tud lenni, az irodában és otthon is. Ha tudod, hogy akit meg tervezel ajándékozni értékeli az ehhez hasonló ötleteket, akkor meg is van, mivel lepd meg.

Rengeteg ötletes ajándékot és kreatív ötletet találhatsz ehhez és számos más alkalomhoz is Fanti webshopjában. Érdemes lehet pár pillantást vetni rá, minden alkalomra nagy segítség lehet!