Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

5+1 Ötlet, amivel meglepheted a barátnőd, feleséged Valentin napon

5+1 Ötlet, amivel meglepheted a barátnőd, feleséged Valentin napon

A Valentin nap nem egy férfinak fejtörést tud okozni. „Mit adjak neki? Mi nem túl elcsépelt?
Minek örülne?” Mind gyakori kérdés. Nem mindenki teheti meg, hogy egy 3-4 fogásos, gyertyafényes vacsorára vigye el kedvesét egy elegáns étterembe. Mindezek ellenére mégis meg akarjuk lepni valami széppel, aminek örülne.

Most megnézünk 5+1 ajándékötletet, amivel biztos sikered lesz.

5. Virág

Ha Valentin nap, akkor virág. Amióta forog a Föld és létezik ez az ünnep, a nők virágot kapnak.

Elcsépelt lenne? Kicsit igen. Viszont annyira benne van a hagyományban, hogy hacsak a hölgy nem utálja a virágokat, akkor bizony jól esik neki. A virág azonban nem váltja ki az ajándékot és meglepetést, inkább kiegészíti.

Ha nagyon unalmasnak találod, itt egy ötlet, hogy fel tudd dobni és felejthetetlenné tenni. Vegyél 2-4 szál virágot és tegyél/tetess a csokorba egy művirágot, ami a leginkább beleillik és leginkább élethű. A csokrot add oda a kedvesednek egy ehhez hasonló szöveggel: „Mindaddig szeretni foglak, amíg az utolsó virág is el nem hervad ebből a csokorból”

 

4. Ágyba reggeli

Ha meg tudod oldani, hogy reggel előtte ébredj és össze tudsz ütni neki egy reggelit, az tuti siker. Ha nem is akarod ágyba vinni neki, de ízlésesen ki tudod készíteni az asztalra, az is tökéletes.

Reggel senki nem szereti, ha hajnalban felverik, főleg ha hétvégére esik az adott nap, amikor pihenne. A reggelihez ismerned kell a párod szokásait a felkeléssel kapcsolatban, hogy tudj időzíteni. Ha fel is ébreszted reggel, ha akkortájt teszed, amikor amúgy is kelne, örülni fog.

 

3. Kuponok

Itt nem a 20-50%-os bolti kuponokra gondolunk. Csinálj te magad különböző kuponokat, amiket akár kupontömbbe rendezve, akár különálló lapokban oda adhatsz. Beváltás természetesen nálad lehetséges.

A kuponokra néhány alap ötlet a „masszázs” a „mosogatás”, de te is egészítsd ki saját ötletekkel,  hisz végtére is a te párod, te tudod mit szeret, mik azok az apró cselekedetek, amikkel bármikor jó kedvre tudod deríteni.

Érdemes lehet a kupont úgy szerkeszteni, hogy nagyban szerepeljen rajta, hogy mire szól, alatta meg amolyan alcímként legyen egy rövid leírás. Ezzel az esetleges félreértéseket könnyedén el tudod kerülni.

 

2. Moziest

A legtöbb nő szereti, ha este a szerelmével összebújva filmezhet. Erre dobj rá egy kicsit. Készítsd be a kedvenc filmjét, szedd össze a takarókat és párnákat, hogy kényelmesen összegubózva mozizhassatok.

Még inkább fel tudja dobni az estét, ha készülsz némi forralt borral vagy forró csokival. Ha a film hangulata olyan, gyújthatsz mécseseket és gyertyákat is.

Megérteném, ha erre azt mondanád, hogy nem szereted az ő kedvenc filmjét, mert az nyálas. Vagy bármilyen más ehhez hasonló kifogást. Megérteném, de nem jó indok. Ez az ő napja, őt akarod meglepni, nem magad. Ha azt az 1-2 órát rá szánod, azt biztosan megjegyzi, pozitív értelemben.

 

1. Főzz neki vacsorát

Nem kell elvetni a gyertyafényes vacsora ötletét csak azért, mert nem akarod étterembe vinni. Biztosan mondom, hogy boldoggá tenné egy jó vacsora, amit te főztél neki.

Nem kell szakácsnak lenni, se túlbonyolítani. Tudod miket szeret, keress egy azokhoz hasonló receptet, amit te is meg tudsz csinálni. Ha a folyamat során kétszer annyi piszkos edény keletkezik, mintha ő csinálná, ne aggódj. Amíg nem neki kell elmosogatni, nem fogja zavarni.

Ha ráadásul sikerül úgy időzítened, hogy a konyhában találjon, egy főzőkötényben, akkor biztos azonnal mosolyt csalsz az ajkára.

 

+1 A kiegészítő

Az összes fenti ötletet tökéletesen ki tudod egészíteni pár Valentin napi lufival, vagy szivecskés konfettivel vagy más hasonló dekorációval. Ezek beszerzéséhez nyugodt szívvel ajánljuk Fanti webshopját.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék