Ezen a weboldalon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

5 Ötlet, hogy mivel készülj egy céges karácsonyra nőknek

5 Ötlet, hogy mivel készülj egy céges karácsonyra nőknek

A cégen belüli ismeretségek gyakran felületesek. Mindenkiről tudunk pár dolgot, de kevesekhez állunk közel. Ez főleg igaz a férfi-női ismerősi viszonyokra. Tudjuk, hogy „Ő ott Júlia, a HR-en dolgozik” vagy „Igen, ő Piroska, ha jól emlékszem. Ő is ezen az emeleten dolgozik, de másik csoportban”. Ezzel nincs is feltétlen baj, amíg el nem jön egy céges karácsony, amikor a kevéssé ismert munkatársnőnek kell ajándékot választani. Mi azonban ebben is segítünk!

Most megosztunk veletek 5 ötletet, amivel könnyen sikered lehet.

5. Ízléses asztali naptár

Hasznos és kompakt ajándék. Hatalmas költségekbe se kell vernünk magunk miatta, mégis örül, aki kapja. Figyeljünk oda, hogy mutatós, de azért ízléses legyen. Vagy épp csicsás, ha az adott személyről tudjuk, hogy azt szereti.

Egy asztali naptár igazán hasznos tud lenni, főleg ha az ajándékozottnak sok információt, eseményt kell észben tartania. A mai világban egyre inkább a telefonokra és számítógépre hagyatkozunk, de az irodában a hagyományos naptár néha sokkal jobban kézre esik, főleg ha a magánjellegű időpontokat is vezetné. Azokat ki szereti a céges képen tárolni?

 

4. Minőségi tea

Teát írtunk, de az ajándékozott ízlésének megfelelően természetesen kávé is szóba jöhet. A lényeg itt, hogy próbáljuk meg kilesni, hogy melyikből milyet szerethet és olyasmivel lepjük meg.

Elég nagy választéka van az egzotikus teáknak és kávéknak. Inkább adjunk ki kicsit többet egy olyan fajtáért, amit valószínűleg a hétköznapokban magának nem vesz meg. Azzal tudjuk igazán meglepni, főleg ha az ízlését is sikerül minél pontosabban eltalálni.

Ha tudjuk, hogy stresszes munkát végez, akkor a különböző típusú nyugtató hatású teák terén érdemes ajándékot keresnünk. Nincs is jobb, mint egy hideg, szürke, stresszes munkanapon tartani egy kis pihenőt, amíg elkészül a tea, majd a meleg bögrét fogva leülni és kicsit ellazulni.

 

3. Utazó bögre

Reggel kis késéssel tudsz elindulni, nincs idő meginni a szokásos reggeli kávét vagy teát… Ismerős a helyzet? Nekünk sajnos igen. Ilyen esetekben nagyon hasznos, ha van otthon a kezünk ügyében egy utazó bögre.

Szerintünk a kollegináidnál is nem egyszer előfordul ez a helyzet. Ahogy az is, hogy ha lenne ilyen bögréjük, hasznos lenne számukra, de eddig nekik se jutott eszükbe, beszerezni egyet. Egyszerű, könnyen beszerezhető és minőségi ajándék.

Ha fém falú bögrét veszünk, akkor van lehetőségünk feldobni azzal, hogy ha gravíroztatunk rá. Akár nevet, akár egy logót, vagy bármit. Ez pusztán csak rajtad múlik.

 

2. „Stresszcsökkentő” párna

A komoly ajándékokról térjünk át a viccesebbekre. A friss irodistától kezdve a nagyfőnökig, mindenkinek szüksége van néha egy kis jó kedvre, vagy feszültség levezetésre. Ha a mi beosztásunk illetve a megajándékozandó személyhez való viszonyunk lehetővé teszi, akkor a „stresszcsökkentő” párna remek erre a célra.

 

1 Feliratos tükör

Ez már tényleg a pusztán vicces, részben hasznos kategória. Adhatsz egy feliratos tükröt ajándékba, ezzel biztosan általános jókedvet teremtve az összejövetelen. A tükör önmagában hasznos tud lenni, az irodában és otthon is. Ha tudod, hogy akit meg tervezel ajándékozni értékeli az ehhez hasonló ötleteket, akkor meg is van, mivel lepd meg.

Rengeteg ötletes ajándékot és kreatív ötletet találhatsz ehhez és számos más alkalomhoz is Fanti webshopjában. Érdemes lehet pár pillantást vetni rá, minden alkalomra nagy segítség lehet!